MYYTYJÄ KOHTEITAMME

Tässä muutamia esimerkkejä onnistuneista asuntokaupoista. 
 

HELSINKI VATTUNIEMI VATTUNIEMENKATU

Vattuniemi.jpg

KT 2H+KT+S 61,5 m²

Merinäköalakaksio halutussa Meriasterissa!  Tässä huolella pidetyssä 4. krs:n kodissa on kaikki mitä tarvitset: toimiva valkoinen keittiötila, ikkunan alla paikka ruokapöydälle, olohuone, makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone, tilava kylpyhuone ja lähes käyttämätön sauna. Lasitetulta parvekkeelta voit ihailla merellisiä näkymiä, risteilyaluksia ja purjeveneitä.  Illalla meren yli loistavat kaupungin valot. NCC rakensi Meriasterin vuonna 2005.  Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja siellä on edullista asua vailla huolta tulevista kalliista korjauksista.

MYYTY

ESPOO TAPIOLA HAKARINNE

hakarinne.jpg

KT 4H+K 98 m²

Todellinen löytö!  Ylimmän 5. kerroksen valoisa kulmahuoneisto putkiremontoidussa hissitalossa. Tässä tunnelmallisessa 2013 remontoidussa kodissa on toimivuuden lisäksi tarjolla sylillinen arjen luxusta.  Hyvin varustellun keittiön vieressä on ruokailutila, joka jatkuu avarana olohuoneena.  Kolme makuuhuonetta ja 2 wc. Pesutilat uusittu putkiremontin yhteydessä. Vaatehuone ja paljon kaappeja.  Ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Lasitettu tilava parveke ilta-aurinkoon sekä ranskalainen parveke. Kaikki Tapiolan palvelut ja hyvät koulut lähietäisyydellä lyhyen kävelymatkan päässä.  Näitä ei osu usein kohdalle.

MYYTY

HELSINKI LAUTTASAARI HAAHKATIE

haahkatie.jpg

KT 2H+K+KPH 55 m²

Tunnelmallinen kaksio loistosijainnilla Else Aropaltion piirtämässä talossa vanhan Lauttasaaren sydämessä. Tilava 2. krs:n kulmahuoneisto. Ikkunat länteen ja pohjoiseen, parveke ilta-aurinkoon.  Toimiva pohjaratkaisu.   Retrohenkisen huoneiston yleiskunto on tyydyttävä. Haluttu 50-luvun taloyhtiö väljässä ja viihtyisässä pihapiirissä.  Turvallinen kulkuyhteys lähellä oleviin päiväkoteihin ja kouluihin.Taloyhtiössä on LVIS-saneerauksen hankesuunnittelu käynnissä.

MYYTY

ESPOO TAPIOLA HARJUVIITA

harjuviita.jpg

KT 3H+K 68 m²

Kaunis kolmio Otsolahdessa!  Taitavat ammattimiehet ovat kunnostaneet huippumateriaaleja käyttäen tämän kodin Aarne Ervin piirtämässä talossa. Aitoa ja selkeää 60-luvun henkeä: isot ikkunat ja tilavat huoneet, valoa ja ilmaa!  Koko huoneiston levyinen lasitettu parveke ilta-aurinkoon. 1. asuinkerros, ei matalalla.  Voit muuttaa huoletta, taloyhtiössä on isot kunnostukset, mm. linjasaneeraus, jo tehty. Parasta Tapiolaa kauniissa Otsolahdessa/Itärannassa.  Helsingin keskusta on vain 10 minuutin bussimatkan päässä ja kulkuyhteydet vain paranevat kun Keilaniemen metroasema valmistuu 200 metrin päähän.  Päiväkodit ja koulut alueella ja Tapiolan keskustassa kaikki mitä toivoa saatat.

MYYTY

LISÄKSI MYYTY TOINEN KOLMIO SAMASTA TALOYHTIÖSTÄ KESÄLLÄ 2015

ESPOO NÖYKKIÖ Kurkihirrentie

Espoo Nöykkiö

RT 3H+K+S 88 m²

Valoisa ja viihtyisä koti mukavassa yhteisöllisessä taloyhtiössä! Tämä päätyhuoneisto on erittäin hyväkuntoinen. Alakerrassa keittiö, ruokailutila ja olohuone yhtä tilaa. Olohuoneesta käynti katetulle pergolalle ja siitä edelleen omalle pienelle vihreälle pihalle vaikka ruokailemaan kirsikkapuun katveessa. Yläkerrassa kaksi kunnon makuuhuonetta, tilava kylpyhuone, oma sauna ja parveke. 2xwc. Huoneistolle kuuluva autokatospaikka vain muutaman askeleen päässä. Turvallinen pihapiiri, päiväkoti ja koulut lähellä. Edulliset asumiskustannukset, kaukolämpö ja huoneistokohtainen vedenmittaus. Tässä taloyhtiössä viihdytään pitkään, mm. korttelitupa asukkaiden käytössä.

MYYTY

ESPOO MATINKYLÄ Kalastajanmäki

Espoo Matinkylä

KT 2H+K+S 53 m²

Persoonallinen kaunis koti yhdelle tai kahdelle Matinkylän kenties korkeimmalla kalliolla! Ylimmän 6. kerroksen hyväkuntoinen kulmahuoneisto Sinulle, joka arvostat omaa rauhaa - vain yksi seinänaapuri. Valoisan huoneiston keittiö ja kylpyhuone uusittu. Ikkunat kolmeen suuntaan, olohuoneesta ja lasitetulta parvekkeelta avarat näkymät kattojen yli kauas merelle asti. TAKKA! Ison Omenan palvelut lähellä ja pian tulee metrokin. Olisiko tässä ensimmäinen oma kotisi, etsimäsi sijoitusasunto tai vaikkapa tukikohtasi pääkaupunkiseudulla?

MYYTY

HELSINKI VATTUNIEMI Melkonkuja

Helsinki Vattuniemi Melkonkuja

KT 3H+K+S 71,5 m²

Uudenveroinen kolmio korkealla Vattuniemen kattojen yllä. Oiva koti pienelle perheelle halutussa Meriasterissa. Asuntoa on pidetty hyvin ja pinnat ovat hyvässä kunnossa. Valkoiset uudet keittiönkaapistot, mustat kivitasot ja ruokailutila ikkunan ääressä. Tammilautaparketti hiottu hiljattain ja seinät maalattu. Kaksi tilavaa makuuhuonetta ja iso saunaosasto. Lasitettu viihtyisä parveke. Rajoitettu merinäkymä kaupunkiin päin. Paljon säilytystilaa ja iso lämmin irtaimistovarasto. Autohallipaikkaan oikeuttava osake myydään erikseen. Autohallissa on pesupaikka. Edullinen hoitovastike sisältäen taloyhtiön DNA Welho 10M -laajakaistan. Hyvin hoidettu ja rauhallinen taloyhtiö. Merelliset rantaraitit ja uimarannat vain kivenheiton päässä. Lauttasaaren kattavat palvelut ja bussipysäkki lähellä. Metro tulossa 2016.

MYYTY

ESPOO SEPÄNKYLÄ Vasaramäki

Espoo Sepänkylä Vasaramäki

PT 3H+K 80 m²

Ihanaa asumisen luxusta aivan Kauniaisten kainalossa! Tämä ammattilaisen suunnitelman mukaan remontoitu I-tasoinen koti on nappi yhdelle tai kahdelle. Scavolinin suunnittelema keittiö: korkeakiiltoiset valkoiset kaapistot, kivitasot ja Smegin koneet vastaavat vaativankin harrastajakokin toiveita. Makuuhuoneen yhteydessä on iso pukeutumishuone. Korkea olohuone, tummaksi petsatut parketit, upeasti laatoitetut pesutilat. Eteiseen avoin työhuone tuo lisää valoisuutta jo entisestään ilmavaan kotiin. Löylyhuone korvattu Svedbergin höyrysaunalla. Kiva katettu kuisti ja oma piha, joka odottaa uuden omistajan ideoita. Miellyttävä oma rauha ja Kauniaisten palvelut lähellä! Jos näitä arvostat etkä halua remontoida niin tässä on - tartu tilaisuuteen.

MYYTY

VIHTI NUMMELA Työväentie

Vihti Nummela Työväentie

KT 3H+K+S 77,5 m²

Mainion pohjaratkaisun omaava läpitalon kolmio vain muutaman askeleen päässä Nummelan palveluista. Huoneisto on siisti ja sisäänmuuttokuntoinen. Olohuoneen yhteydessä valkoinen lasiliukuovilla erotettu keittiö, johon mahtuu ruokapöytä. Kaksi kunnollista makuuhuonetta pohjoisen puolelle. Kylpyhuone, oma sauna ja erillinen wc. Vaatehuone ja todella paljon kaappeja. Irtaimistovaraston lisäksi jäähdytetty kellari. Esteetön kulku, hissi. Eteläparvekkeelta mukavat sisäpihanäkymät. Pieni taloyhtiö, rauhallinen sijainti.

MYYTY

HELSINKI ULLANLINNA Vuorimiehenkatu

pohja-helsinki-vuorimiehenkatu.jpg

KT 4h+k 83 m²

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto pihatalon omassa rauhassa. Ainutlaatuinen tilaisuus remonttitaitoiselle. Pohja on muunneltavissa moneen makuun. Parvekkeelta näkymä Tehtaankadun koulun pihan yli Kapteeninpuistikkoon, muualta vehreille sisäpihoille.

MYYTY


ESPOO SEPÄNKYLÄ

sepankyla.jpg

ET 7h+k+aputilat+3 at 215+33 

Edustava, hyvin varusteltu ja kuntotarkastettu siporex-talo Kauniaisten kupeessa tarjoaa näyttävät asumisen puitteet perheelle, joka arvostaa mannermaista väljyyttä ja toimivia tiloja. Valoa tulviva isoin selektiivilasi-ikkunoin varustettu portaikko yhdistää talon kolme kerrosta. Sisäkautta pääsee lämpimään autotalliin. Erillisellä osakekirjalla myydään 47 m² tallirakennus, jossa kahden auton talli ja varasto. Kaukolämpö, 2 takkaa, hälytysjärjestelmä, satelliittipeili, keskuspölynimuri ym. Yhtiöjärjestyksen mukainen hallinta-alue 1200 m². As-Oy, varainsiirtovero 1,6%.

MYYTY

ESPOO SAUNALAHTI

saunalahti.jpg

KT 4h+k+s 113 

Paraatipaikalla korkealla kalliolla uutta vastaava tyylikäs huoneisto, jonka isoista ikkunoista ja lasitetulta parvekkeelta kaunis näkymä länteen Espoonlahdelle.  Selkeä pohjaratkaisu ja  avarat oleskelutilat. Hissitalon ylin 3. krs. Ihanteellinen koti pariskunnalle, joka arvostaa huoletonta asumista hyvin hoidetussa uudessa taloyhtiössä.

MYYTY

UUDISTUOTANTONA MYYDYT 

ncc.gif

NCC:n kanssa olemme tehneet hyvää ja tuloksellista yhteistyötä vuodesta 2000 alkaen. Olemme olleet mukana myymässä uudistuotantona mm. seuraavia taloyhtiöitä:

 • Asunto Oy Helsingin Merisatu
 • Asunto Oy Helsingin Meriminttu
 • Asunto Oy Helsingin Merialpi
 • Asunto Oy Helsingin Meriasteri
 • Asunto Oy Helsingin Serica
 • Asunto Oy Helsingin Scarlett
 • Asunto Oy Helsingin Miranda
 • Asunto Oy Helsingin Gneissi
 • Asunto Oy Helsingin Jungmanni
 • Asunto Oy Helsingin Bisketti
 • Asunto Oy Espoon Hassel
 • Asunto Oy Espoon Manteli
 • Asunto Oy Espoon Pistaasi
 • Asunto Oy Espoon Pecan
 • Asunto Oy Espoon Kevätsilmu
 • Asunto Oy Espoon Kiurunlaulu
 • Asunto Oy Villa Elina
 • Asunto Oy Villa Emilia
 • Asunto Oy Villa Noora